Sæsonstart 2019

Google+  Facebook  LinkedIn  
larsenmotorcykler logo

Kære Visitor

Foråret og dermed mc sæsonen nærmer sig og det er snart ved at være tid til at komme ud at køre. Har du din cykel til vinteropbevaring hos os og vil du gerne ud at køre til sæsonstart, så husk at give os besked i god tid (gerne en uge før), så vi kan have din cykel klar på det ønskede tidspunkt. Vi har rigtig mange cykler inde og bestræber os på at gøre alle klare og aflevere dem til det ønskede tidspunkt, men håber på forståelse for at står cyklen inderst kan vi ikke finde den frem med en halv times varsel :-)

Vi holder åbent hus lørdag d.25/5  fra kl.10-16 så sæt kryds i kalenderen allerede nu og kom og vær med til en hyggelig dag. Vi tænder op i grillen og der vil være demokørsel på nye Suzuki og besøg fra vores leverandører bl.a. Schuberth og Rev´It. Hold øje med vores hjemmeside og facebookside for nærmere info og opdateringer.

De nye Suzuki begynder at ankomme til butikken i løbet af de næste uger og vi vil i år have flg. til demo (når vejret bliver til det): DL 650, GSX-S750 og GSX-S1000F. Nyheder fra Rev´It, Shoei og Schuberth er også på hylderne og mere er på vej ind, så kig ind og se alt det nye spændende til den nye mc sæson.

God sæsonstart til alle !læs om vores kommende arrangementer her

Vi har altid en masse brugte motorcykler på lager, klik her og se den komplet oversigt

Med venlig hilsen
 
Larsen Motorcykler
Skavholmvej 4, 8520 Lystrup
Tlf. +45 8622 6295 - Fax. +45 8622 6298
www.larsenmotorcykler.dk 

Har du problemer med at se denne mail, kan du altid se den online her.

Denne nyhedsmail er en god måde at blive orienteret om nyheder,
arrangementer og tilbud m.m. fra Larsen Motorcykler.

Men hvis du ikke ønsker at modtage den mere kan du framelde dig her.

Det er ikke muligt at besvare denne mail, men du kan kontakte os
via informationerne på vores hjemmeside.

Powered by AcyMailing