Ny forhandling & åbent hus

Google+  Facebook  LinkedIn  
larsenmotorcykler logo

Visitor

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere at vi har indgået et samarbejde om forhandling af Zero el-motorcykler med den danske importør af Zero Motorcycles, Jens Winther.
Vi ser frem til at præsentere cyklerne ved vores åbent hus lørdag d.18/4 kl.10-16 hvor der vil være mulighed for prøvekørsel af en af de californiske cykler, der har en rækkevidde på op til mere end 200 km. og en acceleration fra 0-100 på under fire sekunder. Med introduktionen af ZERO kan aarhusianerne se frem til mindre forurening og lydløse, stilrene motorcykler i gaderne.
El-motorcyklerne bliver fremstillet i Santa Cruz i Californien og vandt ved Årets Motorcykel 2014 æresprisen for en sjov og vellykket el-motorcykel.
Kom og oplev motorcyklerne i butikken fra torsdag d.16/4 eller se mere her :

http://www.zeromotorcycles.com/eu/
Priser fra 99.995,- kr.+ levering.

Vi er i øjeblikket i gang med at flytte lidt rundt i butikken, bl.a. for at give plads til ovennævnte el-motorcykler,en større Givi udstilling, flere nyheder på udstyrs fronten bl.a. den nye Schuberth M1 pilothjelm og C3 Basic, nye støvler fra TCX, mere tøj fra især Rev´It og Rukka samt flere nye modeller i hjelme fra både Shark og Shoei.

Så kom forbi på lørdag til åbent hus fra kl.10-16 og se alt det nye, prøv en tur på en DL 1000 eller Zero el-motorcykel, der vil også være lidt godt til ganen og hyggeligt samvær med andre motorcyklister.
Peder fra Shoei, Claus fra Schuberth og Per fra Rukka samt Shark står klar med ekspertviden om deres produkter og vi har også fundet lidt gode tilbud frem.

læs om vores kommende arrangementer her

Vi har altid en masse brugte motorcykler på lager, klik her og se den komplet oversigt

Med venlig hilsen
 
Larsen Motorcykler
Skavholmvej 4, 8520 Lystrup
Tlf. +45 8622 6295 - Fax. +45 8622 6298
www.larsenmotorcykler.dk 

Har du problemer med at se denne mail, kan du altid se den online her.

Denne nyhedsmail er en god måde at blive orienteret om nyheder,
arrangementer og tilbud m.m. fra Larsen Motorcykler.

Men hvis du ikke ønsker at modtage den mere kan du framelde dig her.

Det er ikke muligt at besvare denne mail, men du kan kontakte os
via informationerne på vores hjemmeside.

Powered by AcyMailing