Nyheder fra Larsen Motorcykler torsdag den 16 maj 2013

Google+  Facebook  LinkedIn  
larsenmotorcykler logo


larsen newsÅbent hus, nye varer og fællestur

For at kunne yde en endnu bedre service, har Bjarke i Bededagsferien været på kursus på Schuberth fabrikken i Tyskland og er nu opdateret med al den nyeste viden om Schuberth hjelme og kommunikationssystemer og kan svare på stort set alle spørgsmål vedrørende Schuberth. Netop nu er den nye C3 Pro på vej ind i butikke. Den godkendt som fullface og forbedret på mere end 20 punkter i forhold til den allerede suveræne C3. Husk du kan altid prøve en Schuberth hjelm hos os før køb.

Som noget nyt i år har vi fået hollandske Rev´It i butikken hvorfra der bl.a. kan nævnes vandtæt lædertøj med aftagelig membran til både herrer og damer til priser fra 2799,- for jakken og 2399,- for bukser. Fra samme firma har vi også Air jakker og bukser med ekstra ventilation til sommerbrug med og uden vandtæt membran og for til priser fra 1199,- for bukser og 1299,- for jakker. Se mere på www.revit.eu

I forbindelse med MC Ugen 2013 holder vi åbent hus lørdag d.25/5 kl.10-16 hvor vi som sædvanligt tænder op i grillen og byder på lidt til ganen og en masse gode tilbud.

I samme forbindelse er der arrangeret en fællestur tirsdag d.28/5 kl. 17.30 med udgangspunkt fra butikken. Alle er naturligvis velkomne til at deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

Læs om vores kommende arrangementer her

Vi har altid en masse brugte motorcykler på lager, klik her og se den komplette oversigt

Med venlig hilsen
 
Larsen Motorcykler
Skavholmvej 4, 8520 Lystrup
Tlf. +45 8622 6295 - Fax. +45 8622 6298
www.larsenmotorcykler.dk 

Har du problemer med at se denne mail, kan du altid se den online her.

Denne nyhedsmail er en god måde at blive orienteret om nyheder,
arrangementer og tilbud m.m. fra Larsen Motorcykler.

Men hvis du ikke ønsker at modtage den mere kan du framelde dig her.

Det er ikke muligt at besvare denne mail, men du kan kontakte os
via informationerne på vores hjemmeside.

Powered by AcyMailing